2010. június 9., szerda

Garden party

A nyárban amit talán a legjobban szeretek, azok a vég nélküli kerti partik. Sütés-főzés a szabadban a barátokkal, jó beszélgetések, még jobb borok és rengeteg nevetés! Imádom! Ilyenkor mindenki számára a kényelem a legfontosabb, de azért szeretünk csinosak is lenni:) Íme néhány tipp,mindenki választhat stílusának, alkatának, hangulatának megfelelően.

Az első szettet a szerencsés, vékony hosszú lábbal rendelkezőknek ajánlanám. A kalap az egyik kedvencem, szerintem nagyon feldobja az amúgy egyszerű farmersort - póló összeállítást. Estére, ha hűvösre fordul az idő tökéletes hozzá egy lenge fehér ing.



Ez a ruha a körte alkatú lányoknak lehet ideális. Ha túl "kismamásnak" néz ki egy vastag övvel optikailag nyújtható a derék a húzott mellrész alatt, így már biztosan tökéletes lesz. Estére jó hozzá egy stóla vagy egy vékony kardigán.



Íme a megoldás ha nem vagy szoknyás típus és nem szeretnéd mutogatni a lábad. A masni a nadrág derekán, a sál és a karkötő abszolút a felsőtesre irányítja a figyelmet. Kényelmes tornacipővel viselhetjük, esti kiegészítője pedig az örök klasszikus farmerdzseki.



Bónusz tipp a felhőtlen szórakozáshoz:
- ha korán kezdődik a buli naptej
- estére szúnyogűző
- behűtött rozé minden mennyiségben:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails