2010. június 12., szombat

Fürdőruha szezon

Végre tényleg nyár van, verőfényes napsütés és kánikula. Ilyenkor az ember kb. két helyen tud megmaradni: egy légkondis szobában vagy vízparton. Ha utóbbit választjuk, az örök kényes kérdés, a fürdőruha sem maradhat ki. Az alábbi összeállításokban a különböző alklatokhoz előnyös fazonokat veszem sorra. A színek és minták tárháza szinte vételen, így inkább az adott típushoz legelőnyösebb forma és szabás bemutatására törekedtem.

Elsőként a körtéknek.Lényeg: hangsúlyos felsőrész, szép dekoltázs és minél egyszerűbb alsó. Fürdőruhában a combokat nem tudjuk elrejteni, de egy strandkendő ezt a problémát is megoldja.



Az almáknak inkább egyrészes fürdőruhákat ajánlanék, ezekkel nagyon szépen lehet formázni a derekat, különösen, ha egy leszorító betét is van benne. Ha végképp kétrészes pártiak vagyunk, szóba jöhet még a trikó szerű úgynevezett tankini, de csak akkor ha nem lóg a bugyira a pocak,mert az nem valami szép látvány.



Végül a vékony, fiús alkatú hölgyeknél a lényeg, hogy próbáljunk nőies formákat varázsolni ügyes melltartó és bugyi megoldásokkal. Itt jöhetnek a nagy kivágások,fodrok, masnik, csípőbugyik, falatnyi bikinik.



Végül néhány elengedhetetlen kiegészítő a biztonságos napozás és a szórakozás jegyében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails