2011. szeptember 8., csütörtök

"Nincs egy rongyom se!" - biztos?

Gondolom sokak számára ismerős a fenti mondat, ahogy a felismerés is, hogy valami miatt, mégsem tudom már becsukni a ruhásszekrény ajtaját, majd mikor kutatni kezdek, rég rejtőzködő darabokra akadok, amik már egy ideje a feledés homályába vesztek. Pedig nincs velük semmi baj. Szépek, alig hordottak, és jé, pont passzol a szoknyához, amit múlt hónapban vettem...

Ahogy egyre gyakoribbak lettek az ehhez hasonló élmények próbálok felülkerekedni a pillanatnyi elragadtatáson és mindig megkérdezem magamtól: biztos szükségem van erre???
A legújabb trükköm, hogy mielőtt megveszem a kiszemelt darabot, alszom rá 1-2 napot, pihentetem a témát és ha még 3 nap múlva is úgy érzem szükségem van rá, akkor jöhet.

Persze vannak olyan helyzetek (külföldi tartózkodás, leárazás, mérethiány, utolsó darab...) amikor gyorsabb döntéshozás kell.

Erre a problémára (is) kínál megoldást a Netrobe iPhone alkalmazás, melynek segítségével a telefonodon tárolhatod a ruhatárad és összeállíthatod outfitjeidet. Csak le kell fotózni az egyes darabokat, eltüntetni a hátteret és már jöhet is a válogatás. Így mindig kéznél van a ruhatárad és nap mint nap új szetteket alkothatsz anélkül, hogy minden reggel egy ruhakupacban kéne úsznod. Emellett már csak plusz előny, hogy ruhákra szánt kiadásaidat is csökkentheted.

Letölthető az App Store-ból 1.99$-ért. De nem gond ha nincs iPhone-od, néhány hónapon belül piacra dobják az androidra optimalizált verziót is.

Netrobe introduction from NETROBE on Vimeo.

3 megjegyzés:

Link Within

Related Posts with Thumbnails