2011. szeptember 5., hétfő

Ikon - Elisa Nalin

Láttam róla rengeteg street style képet, többet ezek közül a nagy nemzetközi divathetek környékén és mindig érdekelt: ki lehet ez a nő?

Ki lehet ez a nő, akinek stílusa annyira tökéletesen kifinomult, eredeti, izgalmas inspiráló és mesterien keveri a férfias és nőies elemeket - ami az egyik kedvencem. Nos ő Elisa Nalin, stylist és cipőtervező...

Veronában született, majd a milánói divatintézet elvégzése után két évig dolgozott a Costume National-nak. Ezután csatlakozott a Samsonite-hoz, ahol vezető tervező lett és a női és férfi cipőkollekciók is az ő keze alól kerültek ki.

Ezután Párizsba költözött, először stylist asszisztensként dolgozott egy évig majd szabadúszó stylist-ként olyan magazinokkal működött együtt, mint a Dazed & Confused az Intersection vagy az i-D.

A stílushoz való egyedi hozzáállásának köszönhetően gyorsan kiemelkedett a párizsi divatvilágból. Négy éven át a Crash Magazine divatszerkesztője volt, ezen kívül pedig több nemzetközi divatmagazinnal dolgozott együtt, például a francia és olasz Glamour vagy a japán Harper's Bazaar.

Tud valamit, az biztos...











Infó: www.artlistparis.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails