2010. május 24., hétfő

Cannes 2010 - dress code: red carpet

Idén május 12-23 között rendezték meg a 63. cannes-i filmfesztivált. A filmek, rendezők, színészek és egyéb filmes guruk versenye mellett a fesztiválhoz kapcsolódó partikon, díjátadókon és gálákon a divatházak és a hírességek stylist-jai is megmérkőztek.

Az én személyes Top3 listám:

1. Jennifer Lopez Roberto Cavalliban. Első pillantásra lenyűgözött a ruha. Ez a pasztell szín hihetetlen módon kiemeli J.Lo kreolos bőrét, a ruha szabásvonala pedig tökéletes alakjához. Szerintem remek választás volt, hogy haját egyszerűen kibontva hagyta. Semmi fölösleges cicoma, az összhatás tökéletes!A második helyet nem tudtam eldönteni, így megosztva kapja Juliette Binoche Givenchy-ban és Marion Cottilard Lefranc Ferrant kreációban. Mindkét színésznőnél az tetszett, hogy egyszerű nadrágos-overálos szettjeikben is hihetetlenül nőiesek! Valamit tudnak ezek ezek a francia nők...

A harmadik hely nálam Cate Blanchett-é, aki Alexander McQueen-t viselt. Csodálatos ruha, egy csodálatra méltó tervezőtől.

Végül pedig kiosztottam egy külön díjat is, amit Evangeline Lilly, illetve Pucci ruhája kap, amit remekül kiegészítenek a Salvatore Ferragamo cipők. Ennél a szettnél a színeknek nem tudtam ellenállni.További ruhák:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails