2012. november 9., péntek

8 üveg = 1 farmer

A LEVI’S CSATLAKOZOTT A VILÁGHÍRŰ ZENÉSZ ÉS PRODUCER, WILL.I.AM ÉS A 
COCA-COLA EKOCYCELE TM GLOBÁLIS MOZGALMÁHOZ

„A hulladék csak hulladék, ha elpazaroljuk”-will.i.am

1873-ban a Levi’s® megalkotta a világ első farmer nadrágját, az 501®-est. 140 évvel később tovább erősítik elkötelezettségüket az EKOCYCLE™ partnerséggel, hogy hozzájáruljanak a környezetvédelemhez.
Környezet iránti elkötelezettségük újabb fejezeteként büszkén csatlakoztak will.i.am EKOCYCLE mozgalmához. E kezdeményezés részeként jövő áprilisban bemutatják új, limitált kiadású 501®-es Waste LessTM farmert, melynek 29 %-a, újrafelhasznált alapanyagból, azaz 8 újrahasznosított műanyag üvegből készül.
A Levi’s® Waste LessTM 501®-es is Water LessTM gyártás befejező technológiával, kevesebb víz felhasználásával készül és ugyanazt a kényelmet és minőséget nyújtja, mint a többi Waste LessTM termék.
Limitált kiadású 501®-es Magyarországon is elérhető lesz a Levi’s üzletekben.



EKOCYCLE™ mozgalomról

Will.i.am zenész és producer együttműködésre lépett a Coa-Cola-val, hogy népszerűsítsék a fenntarthatóságot, illetve az újrahasznosítást a fiatal fogyasztók körében.
Az EKOCYCLE brand kezdeményezés abból a célból jött létre, hogy megismertessék a fogyasztókkal a mindennapi újrahasznosítási lehetőségeket és felhívják a figyelmüket, hogy a vásárlási döntéseik részét képzik a társadalmi változás melletti mozgalomnak.
A kezdeményezés úgy támogatja az újrahasznosítást, hogy igyekszik tudatosítani a fogyasztókban, hogy amit ma szemétnek tekintenek, holnap már részét képezheti a mindennapi életvitelükhöz kapcsolódó terméknek. A fenntartható környezet iránti elkötelezettségével a EKOCYCLE™ mozgalom célja hogy, segítse az olyan újrahasznosítható anyagok, mint a műanyag üvegek és az alumínium dobozok a divatos életmódmárkák termékeiben történő újrafelhasználást, ezáltal növelve a szelektív hulladékgyűjtők táborát, valamint segítve az iparág legújabb trendjeit is.

Az EKOCYCLE™ mozgalom részét képző további újrahasznosított, válogatott alapanyagok felhasználásával készülő termékek:
o Beats by Dr. Dre® EKOCYCLE™ fülhallgatók
o New Era® sapkák
o Case-Mate® Barely There tartó iPhone 5-höz



Ti mit gondoltok az ilyen kezdeményezéskről? Valóban elindulhat egy pozitív folyamat a fenntarthatóság érdekében?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails