2012. május 3., csütörtök

Még mindig a tökéletes farmert keresed?

Ne kutass tovább! Egy új magyar farmermárkának köszönhetően szó szerint rád szabott farmered lehet. A Guild Handmade Jeanswear egyedülálló online szolgáltatása révén te tervezheted meg hőn áhított farmered ITT és a Guild a megadott méretek alapján elkészíti neked.

A részletekről Czegle Rolandot, a Guild operatív vezetőjét kérdeztem:


Honnan jött az ötlet a Guild Handmade Jeanswear megalapításához?

A saját farmerrel kapcsolatos igényeink és a nehézségeink adták az ötletet a vállalkozáshoz. A sport miatt nem vagyunk konfekció-méretűek, a prémium kategória gyártói pedig a méretes gyártást nem részesítik előnyben. A másik mozgatórugó az egyediségre való törekvés volt. A cél az volt, hogy a Guild Handmade Jeanswear egy olyan szolgáltatást nyújtson az interneten keresztül, ami korábban csak a legjobb európai méretes szabóságok tudtak nyújtani. Most az egyedi farmer a szolgáltatás terméke, ami egy univerzális ruhadarab, ami mégis speciális. A specialitását mi adjuk neki, természetesen a megrendelővel szorosan együttműködve. Minden Guild farmer egyedi méretben és az egyedi tervezéssel kapható, ami végtelen számú lehetőséget nyújt a vásárlónak. Ez a szabadság számunkra is nagyon vonzó.

Vannak bizonyos típusok/kombinációk vagy tényleg minden egyedi kérést teljesíteni tudtok?

A megrendelők csak a szabásmintába nem szólhatnak bele, mert akkor a fazon "összeomlik".
Minden másban ők döntenek, ki tudják választani: az anyagot, a fazonok típusát (alacsony csípő, fél csípő, magas, laza vagy szűk fazon), a szár típusát, a cérna színét, a slicc típusát (gombos vagy cipzáras) a gombok színét, a farzsebek formáját, a bújtatók formáját, a monogramot is megadhatják, amivel még egyedibbé válik a farmerjük.
Vagyis a Stylingot meghatározza a megrendelő, a Guild Jeans pedig méretre készíti.

Milyenek az eddigi tapasztalataitok: vannak sikerfazonok vagy inkább az egyediség a hódít?

A megrendelőinknek a méretpontosság jelenleg a legfontosabb az egyedi kivitel mellett. Teljesíthetetlen, különleges kéréssel még nem találkoztunk, nem hétköznapival viszont már igen...


Mi volt az eddigi legextrémebb kérés?

Egyedi eloszlású és eltérő méretű kézi csiszolás, továbbá a szakítások és hímzés volt az eddigi legkülönösebb kérés.

Mennyi idő alatt készülnek el a megrendelt darabok?

21 munkanap az első próbára való kiszállítás határideje, ez azt jelenti, ha a megrendelőnknek valami észrevétele van, még módosítjuk a nadrágon a kívánságainak megfelelően, de a nadrág teljesen viselhető, vagyis kész!

100%-os garanciát vállaltok. Ez mit takar pontosan? Akár akkor is visszakérheti a megrendelő a pénzét, ha egyszerűen nem tetszik neki a kapott farmer?

Igen. És mindent, amit a garancia szó alatt értünk. Javítás a kivitelben, méretben, ha kell, teljesen újra elkészítjük a nadrágot és, ha még akkor sem felel meg, akkor visszafizetjük a pénzt is (természetesen a számla ellenében), ha a megrendelő el akar állni vásárlási szándékától.
Mi tudjuk, hogy jó lesz és tetszeni is fog, ezért ez a nagy garancia!

A magyar piac közismerten ár érzékeny. Hogyan tudjátok felvenni a versenyt az átlagos üzletek kínálatával?

A Guild Jeans nem egy nadrágot árul, hanem egy szolgáltatást kínál, ezért nem is kell az üzletekkel versenyezni. A mi általunk kínált opciók miatt a választékunk több 100 üzlet választékával ér fel, ráadásul mi méretre is készítjük termékeinket. Az egyedi Styling program miatt pedig a nadrágok kivitele teljesen egyedi, két egyformát szinte nem is tudnak rendelni.

Egyáltalán mennyibe kerül a méretre szabott farmer?

29.900.- Ft-tól már egy egyedi méretre készített, monogramozott, sorszámozott nadrágot készítünk.
30.000.- Ft felett ingyenesen szállítunk ki.

Milyen anyagokat használtok és hol varratjátok a megrendelt termékeket?

Olasz Berto márkájú prémium minőségű anyagból készülnek a termékek, a cérna és az össze többi összetevő is speciálisan nekünk készül.
A Guild Jeans saját szabászata készíti a modellezést és a szabászi feladatokat is ők látják el. Az összeállítás pedig a saját varrodánkban zajlik, ahol mindenki alkalmazotti jogviszonyban van. A teljes weboldal, a gyártás és a termékfejlesztés is a Guild Handmade Jeanswear által folyik. Külsős céget nem használunk.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails