2012. március 3., szombat

Lanvin & Elbaz - Tíz éves jubileum

Ha a Lanvin divatházra gondolok, az egész szinte már összeforr Alber Elbaz nevével. Mókás, pocakos figura csokornyakkendővel valamint az elmaradhatatlan karakteres szemüveggel, és micsoda ruhaköltemények kerülnek ki a kezei közül... Szinte nincs olyan sztár aki ne lépett volna már legalább egyszer Lanvin-ben a vörös szőnyegre.

Mintha mindig így lett volna. Pedig "csak" most ünnepli 10 éves évfordulóját a gyümölcsöző együttműködés. A jeles dátum alkalmából a Woman's Wear Daily exkluzív interjút készített a tervezővel, melynek kivonatolt változatát ITT olvashatjátok.

Tudtátok például, hogy Alber korábban elgondolkozott az orvosi pályán? Aztán végül mégis úgy döntött, hogy inkább boldogabbá teszi a nőket azzal, hogy gyönyörű ruhákat tervez nekik. Még szerencse! Ez a hozzáállás pedig azóta is megmaradt: boldoggá és gyönyörűvé akarja varázsolni a ruháit viselő hölgyeket. Hitvallása szerint: "Ha nem tudod megenni, az nem étel, és ha nem tudod hordani, az nem divat, hanem valami más."

Az évfordulók az ünneplés mellett persze az extra figyelmet is magukkal hozzák, de Alber Elbaz ezúttal sem okozott csalódást. Nagyon tetszett a tegnap bemutatott 2012 őszi/téli kollekciót. Színes is, fekete is, elegáns, könnyed strukturált és nagyon Lanvin. Talán a legjobban az tetszett, hogy még a merevebb és nehezebb anyagokból megálmodott outfiteknél is sikerült megőrizni a könnyed nőiességet.
Csak így tovább Alber!





Ha tetszett oszd meg másokkal is!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails