2012. január 25., szerda

Dior Couture: Back to the basic

Bill Gaytten a Dior 2012-es tavaszi Haute Couture kollekciójában visszatért a divatház egyik legnagyobb sikeréhez: az 50'es években hódító New Look-ként ismert szabásvonalhoz. Mindez akár unalmasnak is hathatott volna, viszont a régi formát sikerült a finom, áttetsző anyagokkal úgy kombinálni, hogy modern, mégis hihetetlenül nőies és kifinomult hatást kelt. Engem teljesen elvarázsolt - valószínűleg azért is, mert ez az a szabásvonal, ami talán a legjobban áll.
Karcsú derék, hozzá bájos, tökéletes szabású szoknya a tökéletes hosszal. Mindez a sokat sejtető anyagokkal igazi végzet asszonyát varázsol viselőjéből.






Egyetlen negatívumot tudnék mondani a bemutatóról, ez pedig a lépcső... Persze ez a képeken nem látszik, de a videón annál inkább.
A lépcső és a tizenakáhánycentis magassarkú nem túl könnyed párosítás. Még a sokat próbált szupermodellek arcáról is süt az az érzés, amit én azt hiszem a diplomaosztón éreztem, mikor több száz ember előtt hosszú és fura talárban és magassarkúban közeledsz az ingatag emelvényhez és csak arra gondolsz: csak most ne essek el! Nos a Dior bemutatón is valahogy ezt éreztem és ezt csak fokozta a görcsös kapaszkodás a korlátba vagy épp a falba. Nem túl elegáns. Azért a sík terepen már kárpótoltak a ruhák.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails