2011. november 1., kedd

Tabudöntögetők

Szívesen nézegetem a különböző street style oldalakat inspirálódni, ha mondjuk nincs ötletem, mit vegyek fel, gyönyörködni (na meg néha elborzadni főképp így Halloween környékén), vagy egyszerűen csak szemlélni az "öltözék-utcaképet" a világ különböző pontjain.

Amiben nagyon jók ezek az oldalak: a tabudöntögetés. Nincsenek korlátok, nincsenek szabályok, nincsenek hagyományok. Beismerem egy-egy outfit néha már sok (vagy épp kevés - nézőpont kérdése) de szerencsére legtöbbször mosolyra húzódik a szám, vagy csak elismerően biccentek és sietve görgetek egyre lejjebb az újabb és újabb "alkotásokért"

Minden szezonban akad néhány trend, ami nehezen megy le a közízlés torkán (melynek egyébként mérceként való értelmezése egy másik, sokkal hosszabb poszt témája lehetne), és pont ezeknél a tiszavirág életű trendeknél sokszor nehéz megtalálni a határt a stílusos és a nevetséges között.

Következzen most néhány "átlagvélemény" és mellé egy-egy ügyes cáfolat.

1. A kötött fülvédő nagymamis (?)


2. A rózsaszín kiegészítők kislányosak (?)


3. A hosszú szoknya parasztasszonyos (?)


4. Egy szettben elég egy hangsúlyos darab (?)


Képek: www.lookbook.nu
3 megjegyzés:

 1. A kötött fülvédő szerintem nagyon édes és a rózsaszín dolgokat is imádom és még a képen a narancssárga nadrággal is jól néz ki :)
  Az utolsó szett is nagyon tetszik és a hosszú szoknyákkal sincs baj, ha valakinek jól áll, nekem sajnos nem:D
  Én is nagyon szeretek ilyen fotókból inspirálódni és felvenni néhány olyan darabot is amit mások esetleg nevetségesnek találnának.. :)


  http://youth-and-fashion.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 2. Gorgeous styles, love it!! :)
  xx

  http://followthepinkfox.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 3. Lovely styles!! A really great inspiration!!:D

  Stop by some time:D

  xxx

  Mia's Little Corner

  VálaszTörlés

Link Within

Related Posts with Thumbnails