2011. július 9., szombat

Stíluslesen: így fesztiváloznak a sztárok

Napfény, szabadság, barátok és zene minden mennyiségben és stílusban. Mi más kellhetne még egy tökéletes bulizós hosszú hétvégéhez?!

Tudják ezt a sztárok is, és előszeretettel látogatják a különböző zenei fesztiválokat. Lássuk, ki milyen stílusban:


Vanessa Hudgens, a hippiSzínes ruhadarabok,bő szárú nadrág, rojtos tarisznya, széles karimájú kalap és persze sok-sok ékszer jellemzi ezt a stílust.

festival chic hippi


Kate Moss, glam rockA rockosabb vonal képviselőinek a fesztiválokon is elengedhetetlen a bőrdzseki. Kate állatmintás nadrággal dobta fel a szettet és hűvös/esős időben persze a gumicsizma is nélkülözhetetlen fesztivál kellék.

festival chic glam rock

Alexa Chung, a "cuki lány"Alexa gyakran hord virágos vagy épp pasztell, lányos miniruhákat. Én azt szeretem ezekben -amit Alexa tökéletesen képvisel - hogy rengeteg stílusban viselhető: lehetsz teljesen romantikus de például egy férfias blézerrel kombinálva már nagyon vagány.

festival chic cute girls

Kate Bosworth, american girlKate nem bonyolította túl a dolgot, és forró nyári napon persze nem is kell: minisort, amerikai zászlós póló, tornacipő, némi ékszer és persze az elmaradhatatlan pilóta napszemüveg. Ennyi.

festival chic american girl

Végül aktuális kedvenc bulizeném:

2 megjegyzés:

  1. én alexa chung ruhácskában toltam, de 40 fokban csak egy kistáskát tudtam magamon elviselni. az ékszerek ilyenkor felejtősek. túl kényelmes vagyok? :S

    VálaszTörlés
  2. áh, én is hajlamos vagyok elkényelmesedni ebben a kánikulában. bár nekem az alexa chung ruci natúran is bejön

    VálaszTörlés

Link Within

Related Posts with Thumbnails