2011. március 17., csütörtök

Program- és shopping ajánlat

Márciustól három új márka is kapható a NATI 100% PUREIDEA showroomban:
  • ANNAEVA
  • EMESHA
  • KONTURFASHION
Március 24-én és 26-án 17- 21 óra között pedig a tervezők személyesen várják egy pohár pezsgőre vásárlóikat, az érdeklődőket, stylistokat és a média képviselőit. A bevezető akció részeként a 3 márka termékeit 20-40-60%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni.
Én mindenképp ott leszek:)

Egy kis infó a tervezőkről:
Emesha ( www.emesha.com)
Az EMESHA márka alapítója, Nagy Emese a London College of Fashion női divattervező szakán végzett. Vivienne Westwoodnál gykornokoskodott, majd végzős kollekcióját az Alternative Fashion Week-en mutatta be. 2011-ben, immár harmadik alkalommal szerepelt a Londoni Divathéten, részt vett a Nolcha Fashion Week-en New Yorkban, az Eco Fashion Week-en Vancouverben, valamint a Kopenhágai Divathéten. Ruhái szerepeltek a Vogue Italia, angol Drapers és Sublime magazin oldalain is. Az EMESHA egy sportos luxusmárka azon nők számára, akik tudatosan gondolkoznak a környezetről és modern, de hordható öltözékre vágynak. Fő jellemzői a nőies és férfias elemek keverése, valamint az arányok helyes alkalmazása.

Nagy Emese ruhái most először kaphatóak Magyarországon, én már nagyon kíváncsi vagyok rá!




ANNAEVA (www.annaeva.hu)
Kárpáti Éva és Hachbold Anna 2009-ben alapította az ANNAEVA márkát: "Legfontosabb számunkra a nőiesség fiatalos megfogalmazása. Mindezek mellett célunk egy letisztult, divattudatos, egyedi stílus kialakítása, amely egyaránt rendelkezik modern és klasszikus elemekkel, ugyanakkor funkcionális, hordható öltözékeket biztosít. Olyan nőknek alkotunk ruhákat és kiegészítőket, akik nem akarnak a hétköznapi viseletet hordók mögé beállni és egy kis különlegességre vágynak. Szeretjük az érdekes, ellentmondásos anyagkombinációkat és gyakran alkalmazunk haute couture, egyedi elemeket öltözékeinkben."




KONTURFASHION (www.konturfashion.com)
Kontur Réka, a KONTURFASHION márka alapítója a Moholy- Nagy Művészeti Egyetemen végzett öltözéktervező iparművészként. Finom kézműves technikáival bőrből készíti egyedi élményt nyújtó ruháit, táskáit és lakáskiegészítőit. Kísérletező, újító anyagmegmunkálás, izgalmas áttört, szövött, fűzött, rojtozott felületek jellemzik kollekcióit. Számos kiállításon és divatbemutatón vett részt itthon és külföldön, többek között Németországban: New Discovery, Igedo Fashion Fairs Düsseldorf, Horvátországban: Wella Fashion Show Zagreb és belgiumban: Design Exhibition Liege.




Tehát nem elfelejteni:
március 24 vagy 26. 17 óra. NATI 100% PUREIDEA Showroom
cím: 1066 Budapest, Ó utca 33.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails