2011. december 4., vasárnap

Játék D&G ajándékért!

A Fashion Guide és a D&G közös játékában a partnerblogok oldalain (utolsó 3 bejegyzésben) kell megtalálni az alább található cikkre vonatkozó kérdéseket, összesen 8-at.

Tehát 8 kérdésre 8 választ kell beküldened.

Azok között, akik mind a 8 jó választ beküldik az info@fashion-guide.hu email címre és a Fashion Guide és a blogok Facebook oldalán LIKE-olják és MEGOSZT-ják a játékot, a következő ajándékot sorsoljuk ki:Egy álomszép és HAMISÍTATLAN D&G fehér, ujjatlan póló, a nyakán kirakva gyöngyökkel.

A játék időtartama:

december 04.(vasárnap 09.-e (péntek) éjfél között!


D&G

A márka ami átalakul.

A Dolce & Gabbana és ezen belül a D&G a világ egyik legjelentősebb divatmárkája, a budapesti D&G üzlet pedig a pesti divatrajongók legkedveltebb célpontja. Az utóbbi időkben a nemzetközi sajtóból átszivárgott hírek szerint komoly változások állnak be a márka életében.


Mielőtt felülnénk mindenféle kósza híreszteléseknek, inkább hagyatkozzunk a tényekre, melyet maguk a tulajdonosok, Domenico Dolce és Stefano Gabbana hoztak nyilvánosságra. Ezek alapján lehet biztosan tudni, hogy a 2012 tavaszi kollekció az utolsó, amely D&G néven fut, ezután a vonal beleolvad a Dolce&Gabbana márkanévbe.

A márka tehát nem megszűnik, csak átalakul. A Dolce & Gabbana kollekció kibővül, gyakorlatilag két vonal lesz egyben.

A márkanév megszűnésének oka, hogy a két márka gyakorlatilag egymás konkurenciájává vált. A D&G vonal olyan üzleti siker lett, mely komoly nyereséget termelt a cégnek, ezért is emelik át a D&G stílust a Dolce & Gabbana kollekcióba.

Ezért a 2012 őszi szezonnal kezdődően a budapesti üzlet is átalakul hivatalos Dolce&Gabbana üzletté.

A kollekcióban megmaradnak a D&G-re jellemző fiatalos, friss, lendületes márkajegyek, a kedvelt "D&G darabok". A D&G árfekvés is megmarad, tehát nem kell félni az árak változásától, csak a teljes árskála szélesedik majd.

A játék KÉRDÉSE:

Mi a D&G márkanév megszűnésének oka?A többi kérdést keresd ezeken a blogokon:

OurStyle, PlusSizeLife, Festy, Lipstick City, Beango, LaRiNNe és Fashion Guide!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Link Within

Related Posts with Thumbnails