2010. szeptember 2., csütörtök

Gaga effekt

Úgy látszik Lady Gaga-nak kollegiáni közt is akadnak rajongói. Legalábbis számomra megdöbbentő mennyire kezd (szeretne) hasonlítani Christina Aguilera a nem mindennapi Gaga-ra.
A pop-os What girl wants majd a You are beautiful líraisága utána jött a pin-up-os stílus pl. a Candyman című számmal, a legújabb Bionic című albumon viszont már érződik a Gaga effekt. Mindez persze az öltözködési stíluson is meglátszik. Vajon melyik az igazi Christina?

Hangilag egyébként nekem Aguilera kisasszony tetszik jobban, de tény, ahhoz, hogy "eladja" magát más is kell. Ebben pedig Lady Gaga (és csapata) nagyon profi. Provokatív klippek, sokkoló outfitek. Úgy látszik ma is igaz a régi római mondás: panem et cirences... Nos a cirkuszról Gaga biztos gondoskodik...

Néhány "véletlen" egybeesés:







Christina új ruháit...



... mintha Gaga is hordhatná.



Aszimmetrikus ruha első felvonás:



Aszimmetrikus ruha második felvonás:

2 megjegyzés:

  1. Kitűnő leleplezés Gabrielle! :) Mondjon valaki ennek ellent, aki tud.. de bizonyítsa is! ;)


    Én a régi Cristinát szerettem :(

    VálaszTörlés
  2. teljesen egyetértek. de nem csak nála van ilyen, hanem pl. Rihanna is egy időben gagásította magát sztem. meg zenében is tök hasonlók. nekem beyoncé pl. azért jön be, mert ő ki tud törni ebből zeneileg is... ha akar. :D a why don't you love me klipje megérne egy misét. ;)

    VálaszTörlés

Link Within

Related Posts with Thumbnails