2011. június 26., vasárnap

Angolos őszi Dior look book

Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, avagy Kate Middleton kezdett tudatosan divatikonná válni, vagy az elitista romantikára éhes média tette azzá? Nem tudom, minden esetre érdekes figyelni a jelenséget.
Nem hagyta ezt figyelmen kívül a francia divatóriás Dior divatház sem; számomra legalábbis meglepő, hogy őszi kollekciójuk a tipikus angol kisasszonyok világába repít minket. Kockák, tweed, szőrme és kalapok minden mennyiségben. Mintha csak Queen Chaterine készülne lovaspóló versenyre vagy egy délutáni rókavadászatra...












look book képek: www.fashionising.com

2011. június 25., szombat

Elegáns tengerész

Minden évben örök visszatérő a tengerész stílus, így volt ez idén tavasszal- nyáron is. Nekem személyesen is nagy kedvencem, szeretem a piros-fehér-kék kombinációját és, hogy sokféle stílusban variálható. Amiért még tetszik, hogy könnyed eleganciát kölcsönöz így nyáron munkába ideális viselet.

Egy kedves Olvasó kérésére, most a különböző alkatokhoz állítottam össze outfiteket inspiráció gyanánt.

Körtéknek:

A körte típusú lányoknak fantasztikusan áll az A vonalú ruha vagy szoknya, különösen övvel kiegészítve, hiszen a karcsú derékra helyezi a hangsúlyt. A magassarkú kötelező, remekül nyújtja a lábat.


Almáknak:

Az alma típusba tartozóknak remek választás egy ferde csíkozású felső, nyújtja a felsőtestet. Fokozhatjuk a hatást egy sötét színű rövid blézerrel. Ehhez piros, boka fölött végződő nadrágot javasolnék, hiszen az almáknak rendszerint nagyon jó lábuk van, érdemes egy élénk színnel kiemelni.


Skinny:

Végül a kicsit fiús, vékony alkatú lányok bátran választhatnak fodros, masnis, kersztbe csíkos darabokat, így optikailag növelhetjük a melleket. Jó választás hozzá egy A vonalú rövid szoknya.

2011. június 22., szerda

Hosszú vagy rövid?

Mindig is tetszett a szép hosszú haj, én is régóta növesztem. Aztán néhány napja ráeszméltem, hogy hetek vagy talán hónapok óta, alig volt kibontva, mert melegít, be kéne szárítani, lelapul, kényelmesebb és egyszerűbb a copf stb, stb...
Aztán elkapott a "hajvágathatnék" és persze rögtön elkezdtem képek után nézni, amit vihetek a fodrásznak, hogy mi lenne a megfelelő. Érdekes egymás mellé tenni ugyanazt az arcot rövid és hosszú hajjal. Hihetetlen a különbség. Lehet, hogy újdonsült lelkesedésem az oka, de szinte mindig jobban tetszik a rövid. Eszméletlen karaktert tud adni az arcnak.
Van aki szerint ez túl fiús, de szerintem igenis tud szexi lenni egy rövid frizura. Ki is lehetne erre jobb bizonyíték, mint Marilyn Monroe...






Nektek melyik tetszik jobban?



2011. június 20., hétfő

Színes blézerek hűvös reggelekre

Ma reggel igencsak meglepődtem, mikor kinéztem a hőmérőre és 7 (!!!!!) fokot mutatott. A délutánra ígért enyhülés miatt nem akartam pulcsit/kardigánt venni, de egy vékony nyári blézer ideálisnak tűnt, hogy kihúzzam az irodáig.

Nagyon tetszenek az élénk, színes darabok, a Zarában és a Stradivarius-ban nagyon jókat láttam, mindenképp szeretnék beszerezni egyet, alig várom a leárazást;)

Addig is egy kis inspiráció...







képek: www.lookbook.nu, www.lookbooks.com

Egyik kedvencem, Blake Lively is szívesen viseli



blazer



2011. június 19., vasárnap

Roksanda Ilincic Resort 2012

A szerb származású Roksanda Ilincic 2012-es resort kollekciójába egyszerűen beleszerettem. Minden megvan benne, ami mostanában tetszik. Nagyszerűek az élénk színek, különösen a narancs és a sötétkék kombinációja tetszik. A turbán érdekes és vagány kiegészítő. Imádom a maxiruhákat és a bőszárú nadrágokat, az A vonalú szoknyák és ruhák pedig az abszolút kedvencek. Egyszerűen LOVE!!!

























Képek: www.fashionising.com

Link Within

Related Posts with Thumbnails